sestdiena, 2011. gada 5. marts

Neliels ieskats topošā bestsellerī jebšu dižpārdoklī, kā mīl teikt vietējie pajoliņi...

15 comments:

Anonīms teica...

'jebšu' nav tas pats, kas 'jeb', lai arī tā domā daži vietējie pajoliņi...

Venedikts teica...

daudzi, manu dārgo anonīmo draug, tā domā, nevis daži... daudzi pajoliņi... bet nu paldies par informēšanu, turpmāk mēģināšu ņemt vērā, jebšu ieradumam ir liels spēks un nezinu, kā sākumā veiksies...

jevpls teica...

Neizprotu jauno Bellijas virzienu. Šis krietnais blogs tika iedibināts, lai slavētu izvirtību, netiklību un žūpību, taču pēdējā laikā tik vien redzu kā Nīčes cienīgus vāvuļojumus. WTF?

Venedikts teica...

nu tak slavē, jel - ja neko pats nedarīsi, nekas nenotiks, tā teikt. tas viens. bet arī neizprast ir tikai un vienīgi nenosodāmi, jo nav jel cilvēkam lemts visu saprast. un varbūt pat reizēm nevajag. tas otrs. un kā trešais - no septiņiem maniem tekstiem, četros tiek turpinātas tradīcijas "lai slavētu izvirtību, netiklību un žūpību". tas, ka tiek izmantota, varbūt, kādam grūtāk uztverama forma, tā jau nu ir tā kāda paša problēma. ja vēl kaut kas nav skaidrs: https://lh5.googleusercontent.com/-jbW2-nW6gE4/TXH-G_ZkBHI/AAAAAAAAACE/67srh7xs3eI/s1600/uzsaukums.jpg

jevpls teica...

Aicinātu augsti godājamo Venediktu kļūt mūsdienīgākam un nelikt bildes ar kaut kādu mistisku stalažu uz galvas, smadzeņu izņemšanai.
Mūsdienās to dara pulka vieglāk:
http://www.youtube.com/watch?v=8CaiXVbFZXI

Cerebral Bore!

Venedikts teica...

aicinātu augsti godājamo jevplu beigt tēlot redaktoru un ietekmēt citu autoru darbu. es nesaku ko un kā darīt tev, līdz ar to nesaki, ko un kā darīt man. tici vai nē, bet pats es to labāk zināšu.

jevpls teica...

Aicinu godājamo Venediktu beigt nervozēt un mierīgāk skatīties uz dzīvi.
Kamdēļ tad domāta šī komentāru sistēma? Lai varētu izteikt savas domas! Un līdz šim ar to viss tā kā bija ok - es komentēju citu rakstus, citi komentēja manējos. Kad nu tie komentāri bija pozitīvi, kad negatīvi, bet viss pieder pie lietas.

Venedikts teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
Venedikts teica...

es skatos uz dzīvi mierīgi - manā vecumā vispār ir kaitīgi nervozēt. es vienkārši aicinu pieturēties pie komentāriem iz sērijas "raksts ir sūds", nevis "dari šitā" - pats zināšu, kā man darīt. "Kamdēļ tad domāta šī komentāru sistēma? Lai varētu izteikt savas domas! Un līdz šim ar to viss tā kā bija ok - es komentēju citu rakstus, citi komentēja manējos." nu tu mēģini man pateikt, ko un kā man darīt, nu es tevi pasūtu dirst. nu tam tā komentāru sadaļa ir domāta, nu. :D

jevpls teica...

Nu tu tomēr to stipri nervozi uztver...

jevpls teica...

Starp citu, ja neesmu maldināts, šādiem "dievišķajiem pastāstiem" bija jābūt lielākā vairumā, ne vien 4 vai 5 lappusēm?
Kur tad ir pārējie? Vēlāk būs?

Venedikts teica...

neuztveru es nervozi - vienkārši ir lietas, kuras man krīt uz nerviem un viena no tādām lietām ir, kad cilvēks, par kuru neuzskatu, ka viņš māk labāk par mani, māca, kā man darīt. Katzes pastāsti ir viņa pārziņā, kad viņš publicēs, bet būtībā tiek plānoti vēl pastāsti.

jevpls teica...

Labi, nav ko te ieslīgt neauglīgās diskusijās. To visu tiešām labāk varētu pārspriest, piekopjot nodarbi, kam par godu Bellija veidota - respektīvi, iemalkojot kādu alutiņu. Kaut kad un kaut kur.

Venedikts teica...

piektdien. es atgriežos no trimdas un varēsim kausus triekt pret lūpām.

jevpls teica...

Diemžēl par 5dienu neesmu pārliecināts, taču lai velns par mazu zīdaini paliek, ja šī augstdzimušā interneta resursa rakstu autori nespēs vienoties un atrast kādu citu pieņemamu datumu!