piektdiena, 2011. gada 1. aprīlis

NASA: Venedikts un Jevpls ir marsiešu ķirzakas

ASV kosmosa izpētes aģentūra NASA ir pārķērusi slepenu ziņojumu no radiobākas, kas noslēpta Jupitera tuvumā, vēsta mūsu pastāvīgais kosmosa korespondents.

Atšifrējot ziņojumu NASA ar lielu izbrīnu konstatēja, ka tas ir paredzēts diviem Bellija.com censoņiem Jevplam un Venediktam. Ziņojumā ir pausts aicinājums  izraisīt plašu haosu sabiedrībā, lai pārņemtu kontroli pār zemeslodi.

Vēl vairāk NASA inženieri bija pārsteigti analizējot ziņojuma pārraidīšanas frekvences - tās ir domātas tikai reptiļu dzirdes īpašībām, no kā var viegli secināt, ka Jevpls un Venedikts ir ķirzakas, kriminālās aprindās pazīstamas arī kā «Sarkanā Iguāna» un «Džungārijas ugunskrupis».

Sarkanajai Iguānai ir bijuši doti uzdevumi izraisīt karu Ziemeļāfrikā un pēc tam samierināt konfliktējošās puses, lai iegūtu «miera nesēja» statusu, kas tālāk tam palīdzētu nelietīgos plānos.

Džungārijas Ugunskrupim, savukārt ir bijis dots uzdevums graut sabiedrības morāli ar sabrauktu kaķu attēlu publikācijām, kas izsauktu plašu morālo paniku un ļautu ietekmēt cilvēku psihi.

NASA iegūto informāciju ir steidzīgi nodevusi ASV Tēvzemes drošības dienestam, kas jau ir uzsācis kaitīgo ķirzaku likvidēšanas operāciju.

Par situācijas tālāku attīstību tiks ziņots.

2 komentāri:

jevpls teica...

Jā, redzams, ka autors ir lasījis Dāvida Ickes sazvērestības teorijas...

jevpls teica...

Un kopš kura laika ugunskrupis ir ķirzaka.