piektdiena, 2011. gada 11. februāris

Par Belliju

Lai ļaužiem, kas te publicējas un lasa būtu skaidrāk, es izlēmu konkretizēt dažas lietas -

1. Šis haotiskais resurss nav nekāda izcila ziņu aģentūra, vai Tēvzemes glābēju savienība, bet gan, kā kādreiz tika iecerēts - vieta, kur, vairāk jau pašiem sev par prieku, izpausties ar smieklīgu vai dumju dzīves atgadījumu aprakstiem. Tāpēc, visiem literārajiem centieniem un vizuālajiem izskatiem, ir jāpieiet ar veselīgu nenopietnību.

2. Es, būdams ļoti liberāri noskaņota radība, atļauju visiem, kas raksta, vai lasa - paust visādus savus uzskatus, kamēr tie nav tiešā pretrunā ar LR likumdošanu (lai gan arī man par viņu ir visai nospļauties, bet tomēr savas ādas ir visai žēl)  - tobiš, iztikt bez aicināšanas uz ebreju masu slepkavībām, vai apcerēt juvelierveikalu apzagšanas scenārijus utt., visi paši ļoti labi saprot par ko ir runa. Tas nozīmē - ka autori VAR publicēt visu, kas ienāk prātā - kritiskus apskatus par kristietību, noliegt holokaustu, slavēt gejus, vai apskatīt savus sapņus, bet saprāta robežās.

3. Savstarpējā polemika iz sērijas - šis raksts sūkā & garlaicīgs, ir, protams, apsveicama un jauka lieta, bet viņa NEDRĪKST būt pretrunā ar 2. punktu.

Lai jums visiem jauka un daiļa diena!

6 komentāri:

jevpls teica...

Un tas viss viena nerra komentāru dēļ?

jevpls teica...

Un, lai cik liberāls ar nebūtu, jūdes un achtungus slavēt gan nevajadzētu.

Venedikts teica...

tas nekas - tam sekas radošas būs.

katze teica...

@ Jevpls, vot nē - point is, ka arī achtungus te drīkst slavināt, tā pat kā arī drīkst tos izlamāt cik vien sirds atļauj. Works in both ways ;)

jevpls teica...

Venedikts = Gudrā Aita?
Kam par godu šāda niku maiņa?

Venedikts teica...

Venedikts nav Gudrā Aita.